T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu

23 NİSAN 2023 ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI HEP BİRLİKTE COŞKUYLA KUTLADIK...

 

 

 Dünyanın İlk ve Tek Çocuk Bayramı Olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Hep Birlikte Coşkuyla Kutladık...

 

 

              Yine bir 23 Nisan gününde dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı hep birlikte coşkuyla Kutladık.

“Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.”  Diyerek , Cumhuriyetimizin geleceğini gençlere ve yarının sahipleri çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza ve gençlerimize güvenini ifade eden Mustafa KemalAtatürk'ün, onlara bu güzel günü bayram olarak  armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı hep birlikte kutladık.Bu güzel günde çocuklarımızın sevincine ortak olan tüm misafirlerimize , velilerimize teşekkür ederiz.

           Sevgili Çocuklar, ülkemizin geleceği sizin ellerinizdedir. Gelecekte ülkemizin yöneticileri sizler olacaksınız yada  yöneticileri sizler seçeceksiniz. Yani devletimizin gelişmesi güçlü olması milletimizin huzur ve mutluluk içerisinde yaşaması sizlerin elinde olacaktır. Bunun için çok çalışacak,cumhuriyetimize sahip çıkacak onu koruyup kollayacaksınız. Şimdi üzerinde özgürce yaşadığınız bu vatan bu Cumhuriyet; ayağınızı özgürce bastığınız bu toprakların altında yatan binlerce şehidimizin size bıraktığı en önemli emanettir.

Bizlere bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerinin değerlerini her zaman bilmeli ve  daha iyi koruyarak ve geliştirerek,hep birlikte yarınlara taşımalıyız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.04.2023 - Güncelleme: 27.04.2023 02:56 - Görüntülenme: 111
  Beğen | 41  kişi beğendi