T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu

Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu

Telefon
0 224 244 88 56
Belgegeçer
0 224 244 88 56
WEB
https://nilufermukaddesyazicilario.meb.k12.tr
Adres
Nilüferköy Mahallesi Mukaddes Yazıcılar Cad. Nu 1 Osmangazi / BURSA Altıparmak, Heykel, Uluyol, Santral Garaj Otobüs Duraklarından Hareket Eden 14 N ve 14 L 2 Belediye Otobüsleriyle Nilüferköye Ulaşım Sağlanmaktadır .
Vizyon
Eğitim ve öğretimde en iyiyi yakalamak için üretken, çağdaş, çevrede tanınan, övülen, teknolojiyi eğitim sisteminin verimini arttırmak için kullanan, öğrenci merkezli, zengin akademik programlarla geliştirici öğrenme imkanları sunan, yaratıcı, sorun çözmeyi destekleyen aile ve toplum katılımının önemine inanan Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan; ülkesine ve insanına yabancılaşmayan, okuyan, düşünen, araştıran, üreten ve paylaşan nitelikli bireylerin yetiştiği, veli-öğretmen dayanışmasından güç alan; öğrencilere öğrenme için her türlü fırsatın tanındığı, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bir okul olmak.
Misyon
Sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenen, üretken ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisiyle ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :12
Öğrenci :157
Derslik :8
Fen Laboratuvarı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4600
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün / Taşımalı Eğitim
Saatler
09:00 - 14:20
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuza şehir merkezinden her yarım saatte bir kalkan belediye otobüsü bulunmaktadır. 14N ve 14L2 otobüs hatlarıyla okulumuza gelinebilir.
Servis Bilgisi
Okulumuz Taşıma Merkezi okul olup Ahmetbey Mahallesi´nden MEB Taşıma Yoluyla ,Aksungur Mahallesi´nden de Belediye otobüsleri ve velilerinin sağladığı imkanlarla ilk ve ortaokul öğrencilerimiz eğitime erişim sağlamaktadırlar
Yerleşim Yeri
Nilüfeköy Mahallesi Osmangazi ilçesinde yer alan yaklaşık 3000 nüfuslu bir mahalledir. Nilüferköy bir göçmen köyü olup 100 yılı aşkın bir tarihe sahiptir, son yerel yönetimler yasası değişikliğiyle Nilüferköy Mahallesi ismini almıştır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Osmangazi İlçesine bağlı Nilüferköy´de yer almaktadır. Okulumuz Bursa şehir merkezinde olup, Bursa - Mudanya yolu 10. KM´ si üzerinde yer alan Nilüfer Köyündedir.
Kontenjan Bilgileri
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
100 % 100
Sportif Etkinlikler
Akıl ve Zeka Oyunları,Futbol,Basketbol,Voleybol,Badminton,Masa Tenisi,Atletizm
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Beyaz Bayrak-Beslenme Dostu Okuıl,Mavi Kapak Toplama,Atık Pil Toplama
Yazdır