Ock

Osmangazi İlçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu okul kantini;  2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/d ve 51/g maddesi gereği pazarlık usulü ile kiraya verilecektir.  Kantin Şartnamesi ve ihale ilanı Osmangazi İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ve Nilüfer Mukaddes yazıcılar İlkokulu Müdürlüğü web sayfasında yayınlanmıştır.

İhaleye katılabilmek için İhale ilanında belirtilen ilgili evraklar ile birlikte; gerekli olan ıslak imzalı ve mühürlü kantin şartnamesi Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu Müdürlüğünden, Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü Okul Aile BirliğininHalk Bankası Emek Şubesi nezdindekiTR26 0001 2001 6780 0016 1000 31 no’lu Aile Birliği hesabına 200 TL  kantin şartname bedelinin yatırıldığına dair banka dekontu yada okul aile birliğine kantin şartname bedelinin ödendiğine dair yazılan makbuz temin edilerek ihale dosya evraklarına eklenecektir.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...

Eyl

Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul ve 2023-2024 Öğretim Yılı 1.Dönem Genel Veli Toplantılarımız 17.10.2023 Tarihinde Salı Günü Saat 13:00 da, Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda Yapılacaktır.Tüm Velilerimizin Toplantıya Katılmaları Önemle Duyurulur !

Ekm

Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul ve 2022-2023 Öğretim Yılı 1.Dönem Genel Veli Toplantılarımız 27.10.2022 Tarihinde Perşembe Günü Saat 14:00 da, Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda Yapılacaktır.Tüm Velilerimizin Toplantıya Katılmaları Önemle Duyurulur !