T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu

OKUL KANTİN İHALE DUYURUSU

Osmangazi İlçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu okul kantini;  2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/d ve 51/g maddesi gereği pazarlık usulü ile kiraya verilecektir.  Kantin Şartnamesi ve ihale ilanı Osmangazi İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ve Nilüfer Mukaddes yazıcılar İlkokulu Müdürlüğü web sayfasında yayınlanmıştır.

        İhaleye katılabilmek için İhale ilanında belirtilen ilgili evraklar ile birlikte; gerekli olan ıslak imzalı ve mühürlü kantin şartnamesi Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu Müdürlüğünden, Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü Okul Aile BirliğininHalk Bankası Emek Şubesi nezdindekiTR26 0001 2001 6780 0016 1000 31 no’lu Aile Birliği hesabına 200 TL  kantin şartname bedelinin yatırıldığına dair banka dekontu yada okul aile birliğine kantin şartname bedelinin ödendiğine dair yazılan makbuz temin edilerek ihale dosya evraklarına eklenecektir.

          

         

İLAN

1.      Aşağıda ismi, yeri, geçici teminatı yazılı okul kantini 08/09/1983 tarih ve 2886 sayılı Devlet İhale kanununun 51. Maddesinin 1. Fıkrasının ( g) bendine göre pazarlık usulü ile kiraya verilir.

2.      İhale şartnamesi mesai saatleri içinde Okul Müdürlüğünde görülebilir.

3.      Daha önce Kantin ihalelerine katılmış olup, ihale üzerinde kalıp, sözleşme öncesi ve sonrası yükümlülüklerini yerine getirmemelerinden dolayı sözleşmeleri fesh edilenler ihaleye katılamazlar. (men yasağı alınmış süre zarfında)

4.      İstenilen belgelerin aslı veya noter tasdikli olanlar verilecektir. Aslı idarece görülmüş ibaresi olanlar da kabul edilecektir.

5.      Yüklenicinin değişmesi durumunda; okul kantinine yapılan sabit tesis masrafları, kullanım süresi ve amortisman dikkate alınarak okul, birlik, varsa ilgili meslek odası temsilcisinin ve gerektiğinde bilirkişi katılımıyla oluşturulan komisyonca takdir edilen meblağ, eski yükleniciye yeni yüklenici tarafından ödenir.

6.      İhaleye sunulan bütün belgelerin bir örneği mutlaka iştirakçide bulunacak ve ihale bitiminde ihale komisyonuna teslim edilecektir.

7.      2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ve diğer kanunlardaki hükümler gereğince geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklanmış olanlar bu süreler sona erinceye kadar ihaleye katılamaz. Bu durumda olup, ihale üzerinde kalan isteklinin bu durumun tespitinde teminatları gelir kaydedilecek ve sözleşmeleri feshedilecektir.

8.      Şartname bedeli 200TL olup ilgili Okul Aile Birliği Başkanlığından temin edilir.

İHALEYE KATILACAK OLANLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1-Kimlik belgesinin arkalı önlü fotokopisi

2-İkametgâh İlmühaberi (aslı) son bir ay içerisinde alınmış olacaktır.

3-Cumhuriyet Savcılığından sabıka kaydının olmadığına dair belgenin aslı (Taksirli suçlar ile tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, basit nitelikli zimmet, irtikap, rüşvet,  hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunanlar ve kamu haklarından yoksun bırakılanlar ihaleye katılamazlar)

4-Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 17. Maddesine göre yapılacak ihaleye katılımcılardan, öncelikle “Kantin İşletmeciliği Ustalık Belgesine veya 3308 sayılı Mesleki Eğitim kanununa göre kantincilik alanında verilmiş İş Yeri Açma Belgesine sahip olanlar kabul edilecektir. Ancak katılımcıların hiç birinde bu belgelerden en az biri yoksa kalfalık veya kurs bitirme belgelerinden en az birine sahip olma şartı aranacaktır.”

5-Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 20. Maddesinin 5. Fıkrası gereği, Kantin kiralama ihalelerine katılacak kişiler; ilgili esnaf odasından adına kayıtlı okul kantin işletmesi olmadığına ve ihalelerden yasaklama kararı bulunmadığına dair aldığı belge ( Aslı )

6-İhale Şartnamesi (İlgili Okul Müdürlüğünden imza karşılığında temin edilecektir.)

7- Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü Okul Aile BirliğininHalkbankası Bankası Emek Şubesi nezdinde kiTR26 0001 2001 6780 0016 1000 31 no’lu Aile Birliği hesabına, kiralanacak okul kantininin ismi belirtilmek suretiyle geçici teminatın yatırıldığına dair banka dekontu

8-   Son 1 ay içerisinde alınmış SGK ve vergi borcu olmadığına dair belge

9-İstekli ihaleye vekalet ile iştirak ediyor ise Noter tasdikli vekaletname

10-Teklif Mektubu

11- İhaleye katılanlar kantin yerini gördüğü ve kantin içerisindeki demirbaşların tam ve çalışır olduğu kabul etmiş sayılır. Demirbaş kusurlarından dolayı idare sorumlu değildir.

12- Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

13- İhalede teklifler yazılı olarak alınır, 1. teklifler sonucunda en yüksek tekliften düşük olmamak üzere 2. teklifler yazılı olarak alınarak ihale sonuçlandırılır. 2. teklifler sonucunda en yüksek teklifte eşitlik olması halinden en yüksek teklif veren kişilerden 3. teklif alınarak ihale sonuçlandırılır.

İŞİN ADI

ÖĞRENCİ SAYISI

AYLIK MUHAMMEN BEDELİ

KANTİN M2

GEÇİCİ TEMİNAT

TÜM TESİS MASRAFLAR

 

İHALE TARİH VE SAATİ

Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlk ve Ortaokulu Kantini

İlkokul:128

Ortaokul:84

2.500,00 TL

 

17

637,50 TL

 

-------------

 

24/01/2024

 

15:00

 

 

İHALENİN YAPILACAĞI ADRES:.  Doğanbey Mah.Haşimişcan Cad. No.3 K.9 Osmangazi.            

                                                                                                                 

                                                                                                                    Metin SEZER

                                                                                                               İlçe Milli Eğitim Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 17.01.2024 01:15 - Görüntülenme: 1224
  Beğen | 11  kişi beğendi