Ara

Nilüfer Mukladdes Yazıcılar İlkokulu ve Ortaokulu bünyesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce düzenlenmiş olan Aile Okulu Projesi kapsamında gerçekleştirilmiş olan eğitimlere katılan velilerin belge töreninde,İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın,Serkan GÜR, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu  Öğrenme Şubesinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Sayın, Arzu AYYILDIZ , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın, Gürhan ÇOKGEZER, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın,Mustafa SAYIN,Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sayın Mehmet KÖSE ,Nilüferköy Mahallesi Muhtarı Sayın Burhan MANDACI ve Nilüferköy İmam Hatibi Mehmet TOPALOĞLU ile birlikte Nilüferköy Köy Yaşam Merkezini ziyaret ettikten sonra, merkezde düzenlenen eğitimlere katılan kursiyerlerle bir araya gelerek kurs belgelerini takdim ettiler.

4. Sınıflar arası Okul Sporu Etkinliklerine katıldık